En trevlig kväll med mycket tjejsnack och god mat. Jag drack vin och alla andra drack cola eller vatten, men det var kul ändå. Vi bestämde att vi snart skulle ses igen men spikade inget datum, så nu är det upp till mig, det är här vi ska ses nästa gång. I min lilla bunker.Jennifer, det vi menade med ögonbryn är ungefär såhär; Jag ogillar starkt ögonbryn som är smala som streck och det värsta jag vet är när folk rakar sina bryn och fyller i dem med penna så det SYNS lång väg att de är fejk. Jag gillar heller inte såkallade unibrow (Även kallat Mc Donald´s-bryn) på varken man eller kvinna.
Ganska ofta så är jag missnöjd med mina bryn, det är svårt att få dem se bra ut eftersom jag har typ TRE strån i dem. Men jag fyller aldrig i dem med penna, Elizabeth Arden´s ögonbrynsfärg i puderform är det absolut bästa jag någonsin varit med om. Okej, jag slutar där, men skulle kunna skriva om detta i flera timmar :)Nu ska jag sussa, är trött som en liten gris. Eftersom jag glömde fråga de närvarande på festen ikväll om jag fick publicera bilderna som togs så skippar jag det, for now. Jag bjuder istället på en bild av mig själv och mina supersnygga ögonbryn. hoho. (Jag önskar iband att de kunde vara lite bredare, men det är svårt att få det att se natruligt ut med mina tre strån)
såhär ser såret ut idag
Såhär ser det ut nu, och jag har ingen känsel mellan de två mittenhålen uppe. Undrar om den kommer tillbaka.
Ikväll är det middag hemma hos Linn. Det ska bli mysigt!
Nu har det gått tolv dagar sedan jag sydde ihop min hand, efter ca tio skulle man ta bort stygnen, tror ni att jag ringt Vårdcentralen? Näe. Jag tycker inte de har varit läkta klokt förrän idag. Så ikväll tänkte jag nog plocka minst två av dem själv. De andra två får sitta någon dag till.

Klicka här om du vill/vågar se bild på eländet.Aftonbladet skriver idag om Magnus Betnér, han har tydligen avslöjat att han är bisexuell. Attans då.
Nu har jag tillbringat åtskilliga timmar framför datorn*, rensat bort mängder av gammalt skräp samt fixat en ny design här på bloggen, vad tycker ni, funkar den?
Jag är inte speciellt kunnig. Så om det ser konstigt ut någonstans får du gärna hojta till!

*Inatt gick jag visst inte och la mig förrän 05.30...

Tiden rinner iväg
Jag är lite sugen på att plugga, eller sugen och sugen, alla vet ju att jag är en naturbegåvning inom de flesta kategorier. Men iallafall, oftast så krävs någon form av utbildning när man söker ett jobb.
Lat som jag är så vill jag nog plugga på halvfart och helst distans eftersom jag inte är redo att flytta just nu och inte vill betala tillbaka studielån tills det att jag sitter på hemmet. Just nu så lockar skrivarkurser och liknande, förr skrev jag ofta och bra. Jag saknar det.
Tycker ni att jag har helt fel kan ni få skriva en lista med för mig lämpliga yrken under kommentarer.


Här sitter jag på hemmet och stickar nya kläder eftersom jag inte har råd att köpa några pga. mina feta studieskulder.


En studieskuld jag fortfarande betalar tillbaka på då är från kursen "Hur du stickar dina egna kläder" eftersom jag så sent som vid 24 års ålder var helt oförmögen att ens hålla i ett par... ja, jag vet inte ens vad det heter...ehm..stickpinnar?

Min katt är understimulerad idag, hon har varit inne sedan jag kom hem från jobbet kl 7.30 imorse. Och inte har hon bett om att få gå ut, bara legat och latat sig, fram till nu. Hon ränner runt här som ett fån, försöker leka med muspekaren på skärmen och jaga efter bokstäverna när jag skriver. Och LÄGGA sig PÅ tangentbordet. Nyss när jag satt här i godan ro (med datorn i knät och fötterna på divanen) kände jag hur hon hoppade upp och bet mig i foten. Snart åker hon ut, hon borde ju vara pinknödig snart kan man tycka.
Imorse åt hon upp en bit av plasthöljet från en tampong, hälsosamt!

Ja, hon får mat hemma!

Linn länkade den här annonsen som låg ute på blocket, rolig va?

Han tröttnade på huset..


Slänger in ett gäng till när jag ändå är i farten så att säga:
Ifall ni inte har något att göra.

Hästmat till hästar? :)

Har du ditt barn i bur?

Frugan såg ut som en insekt

Du får betalt för att ta emot detta piano

Sugen på "ny" bil?

Hellre en Saab?

Din humor? Kolla in BestOfBlocket
Jag har glömt att berätta om det som hände mig under vår regniga dag i Linköping förra veckan. Vi var som sagt i simhallen och badade, vi badade även utomhus. Jag åkte nerför vattenrutschbanan rätt ner i det kalla vattnet, efter kom de andra. Vi klättrade upp för stegen och jag svor över hur bikinibyxorna envisades med att glida ner så fort jag gick upp ur vattnet. Väl uppe var kroppen nästintill bortdomnad av köld och när jag rättat till underdelen tog jag mig en titt på överdelen, ena sidan av min bikini hade då glidit upp en bra bit och under hängde mitt högra bröst fritt. Jag såg hur badvaktmästaren och hans två kompisar stod och skrattade åt något, jag antar att det var mig. Jag dog.

2.32 -done!
Spännande som tusan nu...

Så mycket TV som jag sett de senaste veckorna har jag nog inte sett innan på hela året. Tråkigt väder+OS har gjort att man hellre sitter i soffan än aktiverar sig utomhus.

Nu ska vi äta mat och handla produkter inför en stundande födelsedag..
Spännande!
Imorse skar jag mig i handen, det forsade blod och jag höll nästan på att drunkna innan jag till slut kunde simma bort mot kökshandduken. Lindade, hårt, torkade bort blod från golv och dörrar, ringde taxi och åkte ner till akuten och sydde ihop handen igen. Jag tvingade mig själv att titta hela tiden när de gav bedövning och sydde, såg ganska grymt ut när de grävde runt med den meterlånga nålen (nästan). Inuti min hand såg det ut som köttfärs. Jag fick även genomgå ett test där de stack mig lite här och var på handen för att se hur känseln var. Jag var ganska duktig men i pekfingret var det lite si och så. Sjukskriven två arbetspass framöver.
Dagen har tillbringats sovande på soffan, sen kaffe hos Jenny och nu har jag precis ätit mat med F och Affe. Speedway och fotboll på tv´n.
Nu har de spelat i 4,5 h.
Med anledning av detta har jag ännu inte fått någon lunch idag.
Min mor skrev i ett sms att hon var glad för min skuld. Undrar vad jag är skyldig. Är det pengar eller har jag gjort mig skyldig till något annat kan man undra..?Det var andra gången på kort tid hon skrev så.Jag minns även när jag såg den här videon första gången. Han har växt lite sedan dess.
Gode gud, ge mig ett så begåvat litet gossebarn.
Jag läste på ett forum: "Att skratta sig lycklig...är ju en uppmaning man inte sällan ser och hör."

Har du hört det uttrycket förut? Det har inte jag.

Radioreklamen just nu: "... Snyggaste bikiniranden med en sallad i handen..."
Sen när är bikiniränder SNYGGT?
Jag bara undrar.

I sommar har jag inte varit ute och svirat en enda gång. Jag har varit lugn helt enkelt. Om en vecka är det en tillställning med jobbet, då är jag dock på annan ort och har det gött.

Ikväll är jag ledig, tro det eller ej, jag är LEDIG en helgnatt. Men jag orkar inte gå ut, jag är trötter.

Vid 20-tiden var vi i Tofta och tog oss ett kvällsdopp. Det var riktigt skönt.
Så mycket som jag badat i sommar har jag inte gjort på många år. Och såvitt jag kan minnas har jag aldrig någonsin badat på Tofta.

Jag skrev för ca 2 veckor sedan hur jag skulle vara sambo i en vecka, så blev det inte, han är fortfarande kvar. Och jag älskar det!

Nu ska jag dröna framför sporten på TV.