..död-fisk-handslaget.
Jag är med om det dagligen nu i mitt nya jobb. Svettig-död-fisk-handslaget är det värsta!
Rediga handslag åt folket!

Imorse tränade jag, efter det gick jag hem och åt jag frukost som min man fixat, sen duschade jag, med fultvålen, jobbat 12-21. Nu; dröna på soffan resten av kvällen, börjar 8 imorn.
Dagens bekännelse.
Läste ni om Hemnet-knarkarna i aftonbladet för någon vecka sedan? Jag är en av dem.
...om jag någonsin köper något av detta:Bilderna är framgooglade och stulna.

Jag har tillbringat halva eftermiddagen, sovandes på soffan med en katt på magen. Jag föll i koma. Om 1h ska vi gå mot gymmet. Nu är jag halvdöd, sen lär jag vara nöjd hoppas jag.


Bebis sover fortfarande.

Hittade lite fler snygga bilder på Nike.
 


Innan hennes första besök hos frissan.
Jag var ju barnvakt för Nike i söndags. Jag tog även några bilder:

Sussa och se på teletubbies.

Söta lilla handen.
Kolla in det här blogginlägget

"Nu har jag även gjort läxan.
Vi skulle logga in på snyggast.se's chat som t.ex. Lisa12.
Mats sa att det antagligen inte skulle dröja mer än 15 sek innan vi blivit kontaktade i ett sexuellt syfte.
Det stämde tyvärr.
Fyra hugg på mindre än en minut.
Det var riktigt obehagligt!"

Sjukt, sjukt, sjukt! Jag provade, blev kontaktad av minst sex stycken män med meddelande om sex, på en minut. Karlarna var mellan 19 och 36 år. (De som skrev sin ålder alltså) TRETTIOSEX (!!!!) år!!

Prova själv!

Konstaterande; Mina ungar ska aldrig få tillgång till varken dator eller telefon, de ska nog inte ens få gå utanför dörren utan mig förrän de blir myndiga.
Jag vill ha typ allt ifrån den här shopen. Kan någon ge mig några tusen?
Någon mer än jag som hatar att ringa till folk man inte riktigt känner? Eller, jag är ju inte direkt blyg av mig men själva inledningen kanibland bli jobbig. Ni vet, SKA man presentera sig med både för och efternamn?
Jag brukar snabbt haspla ur mig både för och efternamn och sedan mitt ärende fört som tusan efter det för att folk direkt ska förstå vem jag är och för att undvika eventuella pinsamma situationer.. Jag ska ringa ett sånt samtal om en stund. Wish me luck!

Nyss hemkommen från jobb, ska skriva en inköpslista, åka och handla, förbereda mat och städa mitt hem eftersom jag inte gjorde det igår utan satte mig och scrappade ihop några grattiskort istället. Jag är störd. Efter maten ska jag diska, fixa inför fikat jag ska bjuda på ikväll, göra snyggt i köket efter mig, samt ladda vattenkokaren och kaffebryggaren.
Två eller tre middagsgäster blir det ikväll, innan det häftiga partyt börjar. Man kan säga att de är lite av mina VIP-gäster. Lax står på menyn!

Livet är bra orättvist ibland.

Man ska vara glad att man lever och är frisk. Även om man stöter på hinder ibland.
Ja, jag skriver "MAN", för jag talar inte bara för mig själv.


Nu ska jag sussa.

Imorgon ska jag i äkta husmors-anda hålla ett plastparty hemma hos mig. Eftersom jag jobbar på dagen så ska jag städa ikväll. Inte så hemskt mycket att göra men ack så tråkigt det är att dammsuga, jag HATAR att dammsuga. Dammsugning är det tråkigaste som finns. Därför drar jag ut på det in i det längsta, sitter och ser lite tv, surfar och så. HELT fel metod, jag borde ta itu med det på en gång så det är gjort.

..har ni här:

Bra låt, grym röst.

I förrgår när jag var ute och vandrade såg jag ett par trosor ligga slängda intill en buske jag gick förbi. Jag vill inte veta storyn kring trosorna. Men saknar du ett par så låg de mellan Irisdahlsgatan och Tjelvargränd. De var vita.

Idag är jag barnvakt, Nike ligger och sover middag bredvid mig här i soffan. Hon är så söt och snäll så. Jenny har varit här och lekt med oss en stund. Nu ska jag se idolrepriser tills Nike vaknar, då tror jag att vi går ut i solen en stund, kanske till någon lekpark. Återstår att se om hon är lika glad när hon vaknar upp någon annanstans än i sin säng, i någon annans hem och utan sin mamma.

Fina unge!


Har inte haft datorn igång på hela helgen, gud vad skönt!
Igår var det någon som sökte på "carola har ingen hjärna"  och hamnade här, ville bara berätta det, tyckte det var lite skoj. Självklart kan de inte mena "min" Carola utan den mer offentliga Carola, och jag håller med, hon verkar ganska iq-befriad...
Jag har det ganska bra ändå, jag och katten har tänt lite ljus, hällt upp en mugg te och krupit ner under en filt på soffan, Nu ligger vi och ser idol, ibland älskar jag det faktum att Peter Jihde inte kan säga R, nyss sa han "Mitt i prick", eller skulle säga, men, ja ni fattar vad det blev istället. Nu är det reklam.
Kl 21 börjar "Främmande fågel" på fyran, ska nog se det, eftersom det är inspelat här och en del man känner/känner till är statister så kan det bli skoj. Annah är med, en gravid Annah :)
Ett anagram är ett ord eller mening vars bokstäver kastas om så att de bildar ett eller flera andra ord.

Sökte på mitt namn, både med och utan mellannamn och här kommer mina personliga favoriter:
hungrande somalia
slungad hare
radhusgalen

Kolla du med. Det kan bli roligt.
Den här hemsidan kastar om bokstäverna på ett kick, du behöver alltså inte sitta hemma och traggla med papper och penna.

En till annons från Blocket som får mig att nästan skaka av skratt. Är du gravid? Känner du någon som precis har varit eller planerar att bli? Köp den :)

Inkontinent eller ej? Testa med den här.

Nu har Mats fru köpt en ny soffa också, det räckte tydligen inte med en ny säng.

Eftersom jag är förkyld och även lite febrig såhär på kvällstid så bestämde jag mig för att ta en lång varm dusch nu för en stund sedan. Jag vred på varmare och varmare vatten och lät kroppen vänja sig lite sakta, till slut hittade jag den maxgrad min kropp skulle klara av och det var underbart att få känna benen i min kropp börja bli varma istället för kalla som is. MEN, då bestämde tydligen kranen själv att vattnet skulle bli ännu några grader varmare för några sekunder. Jag dog.
Men nu iaf. sitter jag här skrynklig och rödflammig över hela kroppen, nöjd och framför allt så är jag ren. Det liksom ryker om mig.
Nu ska jag gå hem till F och äta.

Kärlek!

Jag älskar henne, jag ryser, är helt säker på att hon kommer att gå långt.

S E X T O N    Å R ! !

Herrejisses vad tårarna rann..

Det nästan värsta av allt.
Någon jävel har stulit min cykel, den jag köpte i Maj månad. Hittar jag den jäveln ska jag hugga av dennes ben så h*n aldrig mer kan gå, än mindre CYKLA, mohaha...

Nu ska jag lyssna på hårdrock, så högt jag bara klarar av, samt städa lite till i mitt hem. Kanske blir jag rentav nöjd senare. vem vet.