Apfel

6kommentarer


Äppelgottar.
Har ni hört talas om det någon gång? Ingela brukade göra sådana när vi var små. Hon gjorde dem i torkskåpet, en del torkar dem med hjälp av element.
Jag gör dem i ugnen.
Vissa vill ha dem sega, jag gillar dem bättre hårda. Det känns som de håller sig fräscha längre då.

Det kanske inte ser så gott ut. Men jag gillar det.
Lite nyttigare snacks.

Klicka för större.

6 kommentarer

M.

27 Sep 2009 21:34

Miss U much, my Love!

Berit

27 Sep 2009 22:37

Skär man bara äpplen i skivor och torkar dem?

Hur länge ska de torkas och på vilket gradantal?

Du är min Laila, babe!

Sarah

28 Sep 2009 19:11

Berit:

Jag skalar äpplen, skivar dem i ganska tunna skivor. Lägger hushållspapper på en plåt och slänger på äpplena. Det tar lång tid, mellan fem och sju timmar 75-100% brukar jag köra och ungsluckan ska helst stå liiite öppen så att fukten letar sig ut. Annars tar det ju ännu längre tid. //Laila.

Berit

29 Sep 2009 23:16

Tack, min lilla Apfelstrudel!

Sarah

30 Sep 2009 11:37

%? GRADER ska det ju vara.. hahaaa..

yenny

05 Oct 2009 22:47

Skitsnygg äppelbild där till tapeten! :)

Kommentera

Publiceras ej