Personalmötet avklarat.
Nu ska jag göra mig klar för en kväll med bowling, god mat och gott sällskap. Funderar på om öl kanske kan vara rätt botemedel mot denna jävulska förkylning. Jag tror faktiskt att det skulle kunna vara det. Det är nog värt ett försök!

Såg ni stafetten tidigare?
HERREGUD!
Fördelen med att vara förkyld är att det inte märks nån skillnad på snörvlandet när man stortjuter efter OS-Guld!Tur att vi har F i den här familjen. Hur skulle vi annars få mat på bordet när jag ligger och snorar i sängen hela dagarna?
Imorgon har jag P-möte, sen P-fest på kvällen. Vi får väl se hur det går med det. Jag har så oooont i skallen!

Hittade en bild som speglar mitt hälsotillstånd perfekt.
Dessutom är Grynet underbar på bilden.Nu ska jag sova en stund till.

Jag mår piss!
Det började redan igårkväll då halsontet kom smygande och snoret började rinna - inte så farligt. Men idag, då ville jag ligga kvar i sängen och bli uppassad.
Har haft hantverkare hemma så det var bara att pallra sig upp och ta emot honom.

Nu ska jag kurera mig på soffan framför en film. Jag lär somna på tre röda.

Idag fick jag dessa två juveler på posten. Undrar bara när jag ska hinna läsa dem. Just nu arbetar jag 85% natt och pluggar 25%.
Fullt upp med andra ord. Men jisses vad roligt!

Hanna och jag spelar alfapet mot varandra online. Nivån brukar kunna bli låg.
I love alfapet.


Jag ska hyra ut min lägenhet i sommar. För min egen skull har jag satt en åldersgräns som är halvt diskriminerande. Jag vill ha vuxna människor där helt enkelt.

Har den senaste veckan fått tre förfrågningar från tjejer under 22 som vill hyra under stockholmsveckan. De är noga med att poängtera att de inte är partymänniskor.

Det senaste mailet kom från: party_tessan@***.com.


Blev lite full på bröllopet igår alltså.. Sorry!

Jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren. Sommar fylld med musik!

Jag lagar mat. Kyckling i apelsinsås. Många år sedan jag gjorde det sist. Det var farmor och jag som lagade det  tillsammans första gången. Hon hade läst ett recept i en tidning som lät gott. Och oj vad gott det var.
Inatt drömde jag om farmor. Att jag var på fastlandet och var med om något roligt och ville genast åka hem till farmor och farfar och berätta. Sen kom jag på. De är ju döda båda två. Huset är sålt.
På lördag är det ett år och en månad sedan farmor lämnade oss. Det känns fruktansvärt!

Jisses vad hungrig jag är. Nu borde det vara färdigt.

Här, mina vänner, har många skitkorvar klämts ut de senaste 37 åren. Ja, det är precis så gammal vår lägenhet är och jag antar att toalettstolen är original.
Nu vill vi få ett slut på detta lidande. Vi har kallat hit en plattsättare och snart får vi ett nytt badrum! Bort med sunk-toan och in med lite kakel och tjafs.
Det stora får vänta tills vi sparat ihop lite mer pengar. En sak i taget.Varför all väv? Jag hatar väv. Frågan är dock om jag inte kommer att hata väv ännu mer när det blir dags att börja riva bort den?!
Förmodligen.
Har läst falukorv i ugn och lagat läxan. Vilken pärs!

Intervju-Wikipedia

"En intervju är en konversation mellan två eller fler personer där de blir utfrågade för att anskaffa information. Notera att uttalet är som stavningen, inte det felaktiga och ofta hörda "interjuv"."

Ville bara säga det såhär på kvällskvisten.

Förresten så önskar jag mig en sån här grej .

När jag var barn använde jag och mina vänner ett uttryck som löd "Det luktar Pekka Heino". Det sa vi när någonting luktade illa. 
Vadå Pekka Heino? Var vi helt dumma i huvudet eller? Vad menade vi med Pekka Heino? Visste vi ens vad/vem Pekka var?

Äh, kom igen!
Så illa ser han väl inte ut att lukta?


Veckans diss är overknees. Jag förstår inte grejen med dessa stövlar. Nästan ingen passar i dem. De få som passar i dem har lika smala lår som vader, ungefär.

Vilken tur sedan, att smaken är som baken.

Jag vet mycket väl att den här bloggen har blivit fruktansvärt tråkig och jag har tappat ungefär 20 läsare per dag. Jag ska försöka "make it up to you" inom en snar framtid.

Åsiktskanonen är ej död!

Nu; Arbeta hela natten.

Inte många millimeter regn på flera år och nu en syndaflod på bara några timmar. Det fick många svenskar uppleva i Egypten natten mot måndagen. Det värsta regnovädret på 15-20 år, säger Daniel ***, representant för resebolaget ***.

SMHI utlovade regn under både måndag och tisdag. Det kom dock tidigare än väntat och sent på söndagskvällen var ovädret i full gång.
– Regnet stod som spön i backen. Blixtrarna lös upp himlen med täta intervaller och åskan mullrade som bara tusan, säger Sarah Gundel som just påbörjat sin semestervecka i Sharm el sheikh när regnet kom.
Enligt uppgift har vädret skördat sju dödsoffer, alla på grund av att huset de vistats i rasat ihop till följd av de stora regnmassorna.
– Städaren på hotellet berättade att det inte regnat nämnvärt på tre år, fortsätter Sarah.
När hon och hennes familj vaknade på måndagsmorgonen sken redan solen. Men i korridoren utanför rummet gick personalen med stora skrapor för att få ut allt vatten som samlats där.
När vi pratar med Sarah har hon just kommit hem från sin semestervecka.  Sarah berättar att det var först när hon landat i Sverige hon förstod vidden av det hela och att människor verkligen hade fått sätta livet till.
Ovädret slog ut både elektricitet och telefoni i upp till två dygn efter natten, berättar Daniel . Men Sharm el sheikh, där Sarah och hennes familj bodde, är ändå en av de byar som klarat sig bäst.
Egypten har inga gatubrunnar som vi har i Sverige. Stora lastbilar fick komma och suga upp allt vatten som flöt omkring på vägarna.
Sedan ovädret natten mot måndagen har Egypten haft vackert väder varje dag och snart ser man inte längre några spår av mardrömsnatten 17 januari 2010.