Visste ni att det finns en sak som den jag älskar mest i världen kan säga till mig för att rasera hela min tillvaro? En enda liten sak.
Fler bilder kan ses på resedagboken.


Jag sa ju åt er att inte spara någon snö tills vi kom hem.
Och nu detta. Skärpning!

Låt oss fira att jag äntligen skrivit klart min artikel och skickat in den. Tre dagar för sent. Jag ligger inte längre efter pga. semestern. Nu kan jag fokusera på nästa moment, nämligen intervjun. Det ska bli spännande som bara tusan!

Nu är det färdigrest för ett tag framöver och jag kan verkligen lägga manken till och prestera fullt ut på skolarbetet. Det känns underbart!Nej, jag har inte konverterat till Islam.

Vi är hemma. Återkommer när vi kommit på plats ordentligt. Lite trötta i ögat är vi allt.

Nu sticker vi!
Om 1h går båten som tar oss till Nynäshamn.

Följ mig/oss på resdagboken; Quizzy
Jag ska göra så gott jag kan för att, någon gång under resan, komma åt en dator och uppdatera lite med bilder och sånt. Jag måste ju plugga också!

Idag är det två år sedan jag och F blev ett par på riktigt ♥. Det firar jag med att sticka till jobbet och arbeta i tio timmar.

Tjohej, no romance in my house!

På torsdagkväll åker vi till hufvudstaden, fredag i gryningen → Egypten!
Ikväll klockan 21 ska min första uppgift i kursen vara inlämnad. Jag känner mig inte alls lugn. Eftersom det snart är sju år sedan jag senast pluggade, känner jag mig lite ringrostig. Om jag ens pluggade för sju år sedan eller om vi ska gå ännu längre tillbaka i tiden, det kan vi diskutera en annan gång :)

Min uppgift är nästan helt klar sånär som på lite korrigering. Men prestationsångesten dödar mig. Jag förstår inte varför jag känner så, jag läser ju för att lära mig, man kan ju knappast vara "färdig" redan från början.

Mina vänner. Jag vet inte om ni kommer att höra så mycket av mig på måndagkvällar framöver. Det är nämligen måndagar som satts som inlämningsdag. Men vi får se. Kanske behöver jag, som nu, ventilera lite.

Håll ut och puss på kind!
Väskan är packad och vi har nog allt lite resfeber.
Nu sticker vi!

Den här veckan har varit kaotisk. Kaotisk men väldigt, väldigt mysig. Vi har nämligen bjudit hit familj och vänner på mat både tisdag, torsdag och söndag. Alltså en sista sittning imorgonkväll.

Nyårsafton var jättefin. Svärmor och svärfar och en syster till F var här. Vi åt treätters och drack goda viner och öl. Kunde inte blivit bättre.
Till förrätt åt vi toast med avocado och räkröra, varmrätt blev det plankstek, och till efterrätt åt vi mjölkchoklad- pannacotta.
Ett par timmar efter efterrätten åt vi efterrätt en gång till. Tessan (F's syster) hade bakat en vit choklad-grej (Typ glass) som var underbar. Glömde fråga vad det hette. Men hon lovade mig receptet!

Imorgon kommer min familj hit. Eftersom delar av oss var upptagna på annat håll, och jag jobbade, under julen så firar vi jul här imorgon.
Då bjuds det på paella med vitlöksbröd. Jag längtar som fan. Paella is the shit!!


Tiden går fort och på tisdag åker vi till London. När vi kommer hem är det bara en vecka kvar till Egypten. Jag har börjar bunkra böcker att läsa på flyget/stranden osv.
Gud vad vi förtjänar detta!

2010 blir ett underbart år.

Det är inte alltför ofta jag knäppt på datorn nu de senaste veckorna. Får se om det blir bättring eller om det håller i sig. Jag saknar ingenting just nu i alla fall. Även om det är jobbigt de dagar som bloglovin visar att jag har över 80 nya inlägg att läsa.

Någon dag ska jag summera året som gått. I bilder. Det blir roligare så :)


Jag älskar när jag får plocka fram min fina lilla öl-låda. Jag fick den av Carro nu när jag i Linköping senast.
Visst är den snygg?