Ang. de låsta inläggen här på bloggen. Långt ifrån alla som frågat har fått lösenordet. Jag funderar fortfarande på hur pass öppen jag vill att den ska vara. Så var inte ledsen om du inte fått.
Jag tycker om er ändå. Okej?!

img_0617 (MMS)

Katten har en given plats i köket. Mer nyfiken än såhär kan man nog fasen inte bli. Det är ju så roligt att se på när vi lagar mat vet ni :)

Jag är på benen igen och det är underbart!
Arbetade natten som var och efter att ha haft huvudvärk, nästan konstant i tre dagar, försvann den någon gång tidigt imorse.

Eftersom jag har snittat 15-16 timmars sömn per dygn under min lediga (och sjuka) vecka har jag nu istället lite svårt att sova tillräckligt länge. Men det gör ingenting. Nu har jag så mycket annat att ta igen :)

Varför ska man förresten bli sjuk när det vankas semester eller långledigt? Det händer alltid mig. Fast det är ju bra. För statistiken om inte annat.

Bjuder på en reklamfilm såhär på lördagseftermiddagen. Visst är den helt underbar?!

 

Jag har funderat på att lösenordsskydda delar av min blogg. Att lösenordsskydda hela är, för mig, inte ett alternativ. Jag vill vara läsbar. Jag vill att folk ska kunna läsa det jag skriver -om de vill!
Jag vet ju att jag underhåller ibland.

Nu har jag gjort som så att jag i framtiden kommer att lösenordsskydda de inlägg som jag vill veta vem jag delar dem med så att säga.

Vill du ta del av dessa inlägg så är det bara att kommentera det här inlägget. Eller klicka på "Kontakt"-knappen längst upp i bloggen och skicka iväg en förfrågan via mail. Glöm inte skriva vem du är och din mailadress.

Vi hörs så fort jag blir lite piggare igen!

Jag har hört talas om att man kan drabbas av en enorm trötthet efter sprutan. Den mot svininfluensa. Har ni hört talas om det?
Kan man få biverkningar tio månader efteråt? Eller är det kanske bara en vanlig förkylning?

Jag vill bara sova.
Trodde att jag var trött igår. Det är ingenting mot vad jag är idag.
Är inte denna mössa helt underbar?!
Nu är inte skägg längre en könsfråga -VEM som helst kan skaffa det.

Så.. Känner du dig lite tonårsfjunig så är den ju helt perfekt.


Tryck på bilden så kommer du direkt in på hemsidan som säljer dem.Roligare än såhär blir det inte.


Ligger hemma i sängen med feber, rinnande ögon och ond hals. Men inte så pass att jag är helt sängliggandes. Snart ska jag gå upp och ta mig en dusch. Snart!

Hittade nyss den här videon och brast ut i asgarv.Humorn är på topp.
Se den! Den är inte ens en halv minut lång.Jag sprang på den här igår. På något vis gillar jag den.
Även om jag tycker att de tar i lite väl emellanåt.

Batteriet på min systemkamera är slut så jag lägger upp en bild tagen nyss med min webcam.


Det var inte lite hår som försvann. Som mest var det omkring tio centimeter långa hårtussar som föll till golvet. Men jag ångrar mig verkligen inte.


Här är en bild som visar att det verkligen var som ogräs innan:

 

Jag passade även på att köpa ett schampo med tea tree oil. Skitbra för mig med extremt känslig hårbotten. Speciellt nu när det snart ska bli kallt ute. Jag körde det förra vintern också.

Efter klippningen handlade jag med mig lunch och åkte hem till Carola och hennes kids. Blev kvar tills nyss. Mycket trevligt!

Idag åkte jag till toftamöbler och köpte hatthylla, skoställ och galgar till vår hall. Skostället är på plats men hatthyllan får komma upp en annan dag. Det är nämligen betongvägg där den ska upp. Väldigt roligt tycker vi.Det första vi gjorde när jag monterat skostället var att kapa det lite för att det skulle få plats bättre framför elementet.
Jisses vad jag kan gräma mig över att de förra ägarna inte fixade golvvärme nere i hallen när de la nytt golv. I en så liten hall gör det mycket att slippa ett groteskt element. Men nu sparade vi iaf. någon centimeter och får ändå lätt plats med våra skor.

På väggen till vänster har jag tänkt att jag ska hänga fyra svartvita foton föreställande oss som bor här. De ska sitta i varsin svart ram.
 
Här är hatthyllan som ska upp på väggen ovanför elementet sen:


Här spar vi ytterligare plats genom att hänga galgar längs med väggen istället för som man brukar.


Efter shoppingturen idag var jag hos Ida med familj i Tofta på fika. Väldans mysigt. Jag fick dessutom se deras utbygge som kommer att bli så fint när det är färdigt!

Igår var jag på Linds och köpte ett par nya blommor till köket. Det var inte en lätt match kan jag tala om. Så till slut rafsade jag bara åt mig de gamla vanliga växterna och ett par svarta krukor.Men allt är bättre än det som stod där innan:


Svärmorstungan, som urartat och blivit alldeles för stor för min smak, och den fula krukan ska svärmor få. Hon har länge tjatat om att få ett skott. Nu får hon hela skiten. Oj vad glad hon ska bli!

Imorgon förmiddag ska jag till söta Tessan på Sax och Kam och klippa av mig håret. Det ska bli spännande. Jag måste bara tillägga att jag är ett antal kilo tyngre nu än på bilden i föregående inlägg (hur nu det gick till?!?). Det innebär att jag kanske inte alls blir lika het som då. Men det är en risk jag får ta. Tror jag. OJ vad jag är osäker nu. Men jo, av ska det. Nog. Kanske. Eller?!
I have a confession to make. Jag har inte varit vid frissan sedan i MAJ. Hur gick detta till?
Häromdagen köpte jag, för första gången på flera år, hårfärg och färgade själv hemma. Det stod kastanj på förpackningen men det borde ha stått bajsbrun. Så nu har jag bajsbrunt hår.

Jag behöver fortfarande klippa mig. Efter att ha haft tankar på långt hår har jag nu ångrat mig. Jag ska nog klippa av det.
Kommer ni ihåg min frisyr hösten 2007?

Såhär såg jag ut dåNågot i den stilen hade jag tänkt ha nu igen. Fast lite längre framtill och mer uppklippt. Men den här gången får det som sagt vara bajsbrunt.
Vad tycker ni?


Jag har skickat in veckans krönika. Ni som känner mig och läser min blogg kan förvänta er lite av en repris. Tandvärken gjorde mig så förbannat ofokuserad. Jag kunde helt enkelt inte koncentrera mig. Nåväl. Nu fick det bli som det blev.

Sprang på några videos på youtube. Sånger framförda av gotländska förmågor.

LYSSNA!