Idag har vi haft en riktig mysdag. Vi har sovit mycket, läst bok, hängt på balkongen, tvättat kläder och bakat kakor. Bilderna visar hur Angus brukar bete sig på balkongen. Han är nästan lika nyfiken som sin matte :)

Idag är Emelie, Mattias och Tilde med i tidningen. Här är fotot jag tog på dem häromdagen när jag var där på visit.
 

Fina familjen.

En återkommande diskussion sedan Emelies graviditet blev känd har ju varit huruvida bebis skulle ha mammas eller pappas efternamn. Mamma ville att Tilde skulle heta som henne, och pappa att hon skulle heta som honom. Emelie tänkte minsann inte ge sig.
Döm om min förvåning när vi idag kan läsa i tidningen att det blev en Buskas.
Pappa fick som han ville med andra ord.

Igår förmiddag åkte jag och Angus hem till Challe och Cooper. Sedan åkte vi tillsammans alla fyra på en mysig utflykt på norra delen av Gotland. Gissa om Angus var trött när vi kom hem lagom till kvällsmaten.
Men vad mysigt det var - och vilket väder sen. Plötsligt blev det nästan sommar.


Kommer ni ihåg min vän Emelie? För några veckor sedan var vi ju ute på en liten fototurné och fotade hennes fina mage. På förmiddagen 1/4 såg Tilde dagens ljus för första gången. Idag var jag hemma hos familjen Dahlström/Buskas och tog den bild som ska komma i tidningen nästa vecka. Spännande va?

Här är hon, den lilla sötnosen.


På tal om sötnos så badade jag Angus för första gången i förrgår. När jag var på fastlandet köpte jag ett finfint schampo till honom och han blev så blank och fin i pälsen så. Att bada var skönt tyckte Angus. Great!


Blöt hund.


I helgen gjorde jag två smörgåstårtor. Det var nämligen så att Carola fyllde år och hade slängt in en beställning. Det var första gången jag gjorde på beställning så. Innan har jag bara gjort inom familjen. Lite läskigt. Men gästerna var tydligen nöjda så det känns fint :)

Jag har en barndomsvän - Ida. Ida och jag har känt varandra i hur många år som helst. 
Förra veckan var jag hemma hos Ida och hennes familj en snabbis. Ida har under 25 månader lyckats föda tre barn. Först Nellie som fyllde två år på nyårsafton. Sedan Enya som blir ett nästa vecka och sist och absolut minst kom Leo i Januari i år ganska många veckor för tidigt och blott 1700 gram. Men han har växt till sig bra och väger nu som en fullgången nyfödd.

Ida har haft tur med sina barn. Snällare och mer glada ungar får man leta efter. De sover hela nätterna och vaknar först när mamma eller pappa kommer in och väcker dem på morgonen. Förutom minstingen Leo då som vaknar EN gång per natt.

Om jag får barn så önskar jag mig ett sånt, okej?!