img_4372 (MMS)

Vi vilar efter maten. Sen blir det långpromenad i det fina vädret.

Nu kör vi en omgång av "Googlat" igen.
Den här gången har folk googlat bland annat dessa ord för att sedan hamna här:

Nervskada visdomstand

Ida Gundel

Jenny snus

Sara snus

Slutat snusa förlamad

Vanlig honung i bastun

Välkomna!

Jag hade tänkt ut precis vad jag skulle skriva. Men jag kom av mig lite då det ringde på dörren. Utanför stod två män som ville ge mig en tidning. De frågade mig om vad jag tyckte om att Ateismen blir alltmer populär. Jag sa som jag tycker; att det är bra. De undrade vad jag tyckte om alla brott som begås av folk från vissa religioner (Jag kände väl lite att det MÖJLIGTVIS kunde vara självmordsbombare och sånt de syftade på). Jag svarade att man behöver inte tillhöra en speciell religion för att vara dum i huvudet. Korkade människor har vi överallt.
Här är ett inlägg jag skrev sist jag fick tidningen i min hand. Jag står fast vid det jag skrev då.
Nu låter det som att jag var väldigt dryg mot männen som stod utanför vår dörr. Men det tycker jag absolut inte att jag var. De var väldigt trevliga och älskade Angus (såklart). Jag tackade dock nej till deras tidningar och förklarade att en av mina bästa killkompisar har dem utifall att jag skulle bli mer sugen på att läsa.


Ligger lite efter med allt. Sånt är livet som småhundsförälder. Jag behöver tvätta kläder, städa och tvätta håret. Dessutom säger bloglovin att jag snart har 400 blogginlägg att läsa. Jag hinner inte riktigt med nu. Men nu har jag gått av mina tre jobbnätter och är faktiskt ledig ända tills nästa fredag.Tänkte att jag kanske skulle berätta om min munstatus.
Min tandläkare har nu skickat en remiss så jag ska få komma till en läkare som förhoppningsvis kan ge mig något mot smärtorna. Imorse vaknade jag av det onda. Det kändes som om någon högg mig med en kniv i hakan och vred om. Ljuvligt.

Nej, nu kan jag inte sitta här och uggla längre. Hunden och jag ska ut i solskenet. Sen ska vi nog hänga med Sanna hela eftermiddagen. Det blir mysigt. Sanna och jag har inte hunnit träffa varandra på så himla länge.

Jag antar att det är såhär en nybliven mamma känner sig - lite lagom dimmig i skallen. Det enda man tänker på, drömmer om och pratar om är bebisen (i mitt fall Angus).
Angus och jag sitter i köket. Eller jag sitter och han ligger bredvid och sover. Jag tänkte att vi skulle gå ut en sista gång innan vi går och lägger oss.
Ikväll har vi haft besök av mina kusiner. Båda är hundmänniskor men speciellt Sara är fantastisk. Hon driver kennel, hunddagis och pensionat och har även ett gäng kurser. Henne ska vi gå kurs för så fort den sätter igång. Det blir skoj!

Imorgon ska jag och Angus sova middag en stund på dagen tror jag. Vi är stentrötta båda två. Han tyr sig väldigt mycket till mig och vill helst inte att jag går in i ett annat rum utan honom. Men vi tränar!

Tack för alla grattishälsningar. Tyvärr var det ju inget människobarn den här gången. Utan "bara" en liten Angus.
Angus sov inne i sin hage, HELA natten. Han sa inte ett endaste litet knyst.
Vi har varit ute och små korta svängar fem gånger idag. Angus går fint i kopplet och bryr sig inte spciellt mycket om att vaktmästaren kör runt med traktor i kvarteret. Snöhögar tycker han mycket om. De ska klättras på.Här är Angus (som egentligen är registrerad som "Adrian") och hans bror Anton.
Anton är fortfarande till salu om någon är sugen.

Jag heter Angus. Idag flyttade jag från min mamma in till Visby. I bilen, på väg till till mitt nya hem, var jag hur snäll som helst. Jag har ju faktiskt hunnit åka bil ett par gånger innan.

När jag kom in i mitt nya hem gick jag ett varv i lägenheten innan jag la en bajskorv på köksgolvet för att sedan gå in i ett annat rum och kissa en skvätt. Jag är inte rumsren än.

Jag är av rasen Petit Brabancon och de säger att jag kommer att väga 6-7kg som vuxen.


När jag kom till mitt nya hem fick jag en säng. Den gillar jag jättemycket. När min familj åt kvällsmat låg jag i min säng och tittade på. Efter det fick jag min kvällsmat. Det var lite läskigt att gå fram till matbacken så matte fick locka jättemycket innan jag vågade äta.
Efter maten tog matte med mig ut en stund. Jag går jättefint i koppel men ikväll satte jag ner rumpan i en snödriva och vägrade flytta på mig, det var ju så kallt. När vi kom in igen hittade jag min sköna säng direkt. Jag är väldigt försiktig och lite rädd i mitt nya hem men det ska nog snart gå över.


Den här bilden tog matte på mig tidigare ikväll när jag såg på TV.
Blöta pussar /Angus ♥

Jag har slutat snusa igen. Just nu sitter jag med en nikotinfri prilla under läppen. Det är skönt. Det är liksom det som är det värsta - att vara tom under läppen. Men helst av allt skulle jag förstås vilja ha en riktig snus. Men icke!

Nu ska jag snart knata till jobbet. Känner mig ganska trött men det går över så fort man fått upp flåset lite :)
Jag är ingen bra bloggerska just nu. Detta beror på att jag har så himla mycket annat i huvudet, har varit grymt trött och haft både feber och riv i halsen.
Tröttheten sitter i och trots det har jag svårt att sova på nätterna. Men jag hoppas att det snart ska bli bättre. Lite mer dagsljus, frisk luft och motion ska nog göra susen.


Det händer så himla mycket i mitt liv just nu. Jag hoppas att redan nästa vecka kunna outa en riktigt skitrolig nyhet. Men ni får vara nyfikna fram tills dess.

Idag har jag varit riktigt aktiv. Efter att ha ätit frukost trotsade jag vädret och åkte ut till Ala och blev bjuden kaffe och snöskyffel (att ha i bilen under min färd på gotlands vägar som var av klass 1 varning). Efter det bar det av en sväng till Slite city där jag hängde och hade det mysigt i några timmar innan jag åkte hemåt. Även då tog jag vägen över Ala. Tanken var att jag skulle stanna hos Wilsons i Viklau på vägen hem till Visby men Malin, som är höggravid med tvillingar, var inte alls kry.

Kärlek!