Jag och Angus sitter hemma i soffan och tittar på alla fina foton på Emelie. Har en hel drös med favoriter. Det är nästan så att man blir tårögd - så fint är det. Vi valde helt rätt dag för fotografering - nu är vintern här igen.

Jag är så glad att Emelie bad mig fotografera henne. Emelie är nämligen en sådan person som det inte finns fotografier av. Hon har så länge vi känt varandra hatat att vara med på kort.
Nu bjussar grannen på kaffe så jag måste pysa.
Imorgon ska jag dricka drinkar och vara drottning av bowlinghallen tillsammans med Ella ♥
Jag och Angus slappar i soffan ikväll. Jag dricker te och äter en smörgås och Angus ligger bredvid och tuggar på sitt nya ben. 

Det var ett tag sedan vi gav Angus välling sist men eftersom han haft ont i magen idag och dessutom tappar tänder så gav jag honom en skål ikväll. Angus åt med god aptit och vällingen skvätte över halva köket.
Nu ska både matte och hund gå och sova. Husse är hos grannen och tar en öl.
Trevlig helg!
Det är tyst här... Utan att avslöja för mycket kan jag säga att min dåliga uppdatering här på bloggen beror på många olika saker. Dels att jag nästan aldrig sitter framför datorn längre. Jag gör helt enkelt en massa andra saker istället. Till exempel ägnar jag en hel del tid åt Angus. Men det är väl ungefär det roligaste som händer just nu. Hunden ♥