Remember!

2kommentarer

Kom ihåg att höra av er om ni provat något av recepten på bloggen. Roligt att veta om folk gillar dem lika mycket som jag gör!


Ytterligare en fin dag idag. Igår var jag, Angus, Challe och Cooper ute vid snäck och busade vid vattnet. Sen åt vi varsin sallad ovanför hamnen och satt där och myste en stund innan vi åkte hem hit och drack kaffe. När C och C gått tvättade jag några maskiner tvätt. Sen kom Annah och Nike förbi och åt middag med mig. Efter det kom Funk förbi. 
Malin har varit här nu på morgonen också. Kl 7.05 stod hon i dörren och vi åt frukost tillsammans medans jag hjälpte henne att komma igång med sin nyinköpta iphone. Nu är hon hemma och sover sött - hon jobbade nämligen inatt. Kan tänka mig att hon var trött när hon drog hem för någon halvtimma sedan.


Challe har lärt Cooper "high five". Angus ser och lär. Vi har tränat sedan igår och nu funkar det ganska bra, vi tränar vidare.
Angus kan numera sitta, ligga, stanna, rulla runt, snurra runt, pussas och vacker tass (och nästan high five då). Vi övar även på att "hit" ska innebära att han kommer och sätter sig på min vänstersida.
Vad kan man mer hitta på för skoj? Angus är ganska lättlärt och det är SÅ roligt att träna med honom. Även om han är lite trotsig just nu :) 

2 kommentarer

Challe

11 May 2011 16:12

Haha, guuuullhundar!! Vi kanske kan starta cirkus.

Jannice

11 May 2011 22:08

Svar: Ja du..jag hatar verkligen blogspot jag med! Kanske värt att byta till blogg.se igen!?

Om jag inte har de där säkerhetsgrejen igång, så publiceras de där förbannade anonyma kommentarerna..och de skriver ju aldrig något snällt eller vettigt.., så jag måste tyvärr ha den igång. Men helt klart värt att fundera på att återta blogg.se som hemmablogg igen! :-)

Kommentera

Publiceras ej