Dag 11 - mina syskon

1kommentarer

Jag har tidigare berättat om min familjesituation i utmaningens tredje inlägg - mina föräldrar.

När jag flyttade till Ingela och Erling var jag alltså 2,5 år gammal. Med mig hade jag min halvsyster som är 17 månader äldre än mig. Vi fick komma till samma familj!
Erling hade då en son sedan ett tidigare förhållande och Ingela var barnlös. Vi blev deras första gemensamma barn kan man säga.

När vi bott hos Ingela och Erling i tre år så var det dags för dem att få sitt första PÅ RIKTIGT gemensamma barn. Tyvärr hände något i slutet av graviditeten - och Linda fick inte leva. Jag minns att jag och min syster tillsammans bestämde vad bebisen skulle heta. Linda fick det bli. Linda ligger begravd på samma kyrkogård som min farmor och farfar.

Mindre än två år senare var det dags igen - den här gången blev Ingela och Erling föräldrar till ett alldeles levande litet gossebarn. Det är min syster och honom jag är uppväxt tillsammans med.

Min biologiska mamma har två barn till som båda är yngre än mig och min syster, jag har en bror som är född -94 och en som är fyra-fem år. Ärligt talat så minns jag inte vilket år han föddes.

Min biologiska pappa hade bara mig.

Så fyra bröder och en syster kan man säga att jag har. Även om jag mest har kontakt med två bröder -92 och -94 och min syster idag.

1 kommentarer

syster yster

07 Jan 2012 01:05

Vi har verkligen haft tur när det gäller att "få" rätt familj. Även om vi många gånger inte alltid tycker och tänker lika så är jag glad för att ha just dig som syster.

Kommentera

Publiceras ej