Nyfiken i en strut...

2kommentarer

Jag är en av de där människorna de brukar skriva om i media. En av dem som är beroende av, och missbrukar,  Hemnet. Jag surfar in där nästan dagligen och drömmer mig bort bland fina hus både här i stan och på landet. Idag var inget undantag. Men vad är det jag får se när jag klickar runt bland bilderna - om inte MIN GRYNET?!
Jag antar att hon var nyfiken på vad mäklaren hade för sig på hennes mark. Hon stalkar folk hela tiden den där katten. En av grannarna berättade häromdagen att de, i hennes familj, kallade Grynet för "korven". "Korven" hänger gärna med folk som vistas utomhus här i kvarteret.
Jag hoppas att inte köparna till grannens lägenhet tror att hon ingår i köpet. Fast det kanske hon gör, om de betalar bra :)

Fotot har jag snott av mäklarhuset.

Nu ska jag ta med min hund på en liten runda. Jag antar att Grynet hänger med. För det brukar hon göra!

2 kommentarer

Clara

15 Jun 2012 22:13

Hahaha! Samma här, fullkomligt missbrukar Hemnet! Och jag minns ett hus där en hund är med på alla bilderna utom två på ett hus, hur kul som helst!

Fotograf Cecilia Möller

23 Jun 2012 19:13

Jobbigt att det inte går att kommentera alla din inlägg. Men tack för att du lämnar kommentarer på min blogg. Fasiken så söt din hundrackare är. Bedårande på instagram. Puss!

Kommentera

Publiceras ej