Idag har jag spenderat eftermiddagen hemma hos Caritha med familj i Dalhem. För första gången fick jag ett foto av Agnes då hon var vaken.

Hon är som en liten docka.

På tal om docka så fick min barndomsvän, Ida, sin fjärde knodd idag. Nellie, som kom först var lite för tidigt född, sedan har de bara kommit tidigare och tidigare. Grabben som föddes idag vägde bara 1175g - det är LITET! Hoppas han får vara frisk nu.

 
Angus, Griffon, Hund, Kärlek, Petitbrabancon,
Ikväll var jag och Angus hemma hos familjen Wilson. På vägen till Wilsons hämtade jag ut ett paket på posten. Efter mycket velande har jag nu beställt två nya objektiv till min kamera. Det ska bli roligt att få testa dem på allvar snart. Men först måste jag göra klart några skoluppgifter som ska in snarast. Skolan måste gå först.

Kameran fick dock följa med när Malin och jag gick ner till hagen för att ta in hästarna.


Nu är det sovtajm för fröken Gundel. Skola hela dagen imorgon - och innan dess ska Angus lämnas på dagis. Har jag sagt att han fått dagisplats i Stenkumla? Det är fantastiskt. Han får busa och ha roligt med sina kompisar de dagar jag har fullt upp i skolbänken. Sen hämtar jag hem en trött och nöjd kille framåt eftermiddag/kväll. Kanonbra!
 
 
 
 
 
Igår var det söndag och vi var lediga. Alltså blev det hundbus! Nu när värmen är här så busar vi alltid i närheten av vatten. Det gillar djuren det!